Dagschotels
-
Afhaal vanaf 11u + 1 dag vooraf bestellen, 12 euro met soep of dessert
-
U kan de dagschotel ook ter plaatse nuttigen mits reservatie aan 16,5 euro met soep of koffie
-
Dagschotels voor meeneem worden voorzien van een aardappelbereiding maar geen frietjes of kroketten
-
Reserveren kan via info@destoasie.be
Dagschotels De Stoasie Feb 2025
- 03/02 Gehaktbrood met champignonsaus en spinaziepuree
- 04/02 Waterzooi van kip
- 05/02 Penne 4 kazen met spinazie en spek
- 06/02 Vogelnestjes in Madeirasaus met slaatje en kroketten
- 07/02 Vis lasagne met groene groenten
- 10/02 Cordonbleu met worteltjes en aardappelen
- 11/02 Gebakken kipblokjes met currysaus en rösties
- 12/02 Bouletten in trapistensaus met boerenkoolpuree
- 13/02 Ardeens gebraad met rode wijnsaus slaatje en kroketten
- 14/02 Vis van het moment met Hollandaisesaus en kervelpuree
- 17/02 Blinde vink met boontjes en aardappelen
- 18/02 Hesperolletjes met witloof en puree
- 19/02 Lasagne bolognaise
- 20/02 Varkenstong in Madeirasaus met slaatje en kroketten
- 21/02 Tongrolletjes in witte wijnsaus met puree
- 24/02 Chipolata met witte kool en aardappelen
- 25/02 Hutsepot
- 26/02 Penne Arrabiatta met spek
- 27/02 Balletjes in tomatensaus met slaatje en kroketten
- 28/02 Vis vol–au–vent met puree
Dagschotels De Stoasie Jan 2025
- 01/01 FD = GESLOTEN
- 02/01 Orloffgebraad met slaatje en kroketten
- 03/01 Lengfilet met Hollandaisesaus en kruidenpuree
- 06/01 Schnitzel met wortelen en aardappelen
- 07/01 Hamburger met appelmoes en gebakken aardappelen
- 08/01 Pasta carbonara
- 09/01 Kipbrochette met currysaus, slaatje en kroketten
- 10/01 Koolvisfilet met peterselie roomsaus en venkelpuree
- 13/01 Varkensmignonette met boontjes en aardappelen
- 14/01 Broccoli gehaktschotel
- 15/01 Penne Arrabiatta met spek
- 16/01 Ardeens gebraad met rode wijnsaus, slaatje en kroketten
- 17/01 Vlaswijting filet met prei in roomsaus en aardappelen
- 20/01 Cordon bleu met bloemkool en aardappelen
- 21/01 Braadworst met rode kool en aardappelen
- 22/01 Macaroni met ham en kaassaus
- 23/01 Balletjes in tomatensaus met slaatje en kroketten
- 24/01 Vis vol-au-vent met puree
- 27/01 Ardeense burger met witte kool en aardappelen
- 28/01 Hesperolletjes met witloof en puree
- 29/01 Penne met Toscaanse balletjes
- 30/01 Kipfilet met champignonsaus, slaatje en kroketten
- 31/01 Tongrolletjes met witte wijnsaus en puree
Eet- en praatcafé De Stoasie
ZUIDLAAN 70
9630 MUNKZWALM
BE0659.718.279
T +32 (0)55 30 05 63
INFO@DESTOASIE.BE
Openingsuren:
Ma-Vr: 7-18u
Gesloten op Zaterdag, Zon- en feestdagen
De keuken is elke dag doorlopend open vanaf 12uur tot een uur voor sluitingstijd!
Wij maken slechts één rekening per tafel!
Maximaal 4 verschillende gerechten per tafel!
© 2023 Copyright Eet- en praatcafé De Stoasie Munkzwalm| Webdesign door DMD-WEBDESIGN