Dagschotels

  • Afhaal vanaf 11u + 1 dag vooraf bestellen, 12 euro met soep of dessert

  • U kan de dagschotel ook ter plaatse nuttigen mits reservatie aan 16,5 euro met soep of koffie

  • Dagschotels voor meeneem worden voorzien van een aardappelbereiding maar geen frietjes of kroketten

  • Reserveren kan via info@destoasie.be

Dagschotels De Stoasie December 2025

  • 01/12            Gehaktbrood met kriekjes en aardappelen
  • 02/12            Cordonbleu met wortelpuree
  • 03/12            Pasta met kip, broccoli en roomsaus
  • 04/12            Varkenshaasje met champignonsaus, slaatje en kroketten
  • 05/12            Heekfilet met béarnaisesaus, slaatje en frietjes
  • 08/12            Kaashamburger met bloemkool en aardappelen
  • 09/12            Hesperolletjes met witloof en puree
  • 10/12            Pasta met balletjes in tomaat – basilicumsaus
  • 11/12            Blinde vink met boontjes en aardappelgratin
  • 12/12            Vis vol-au-vent met kervelpuree
  • 15/12            Braadworst met savooistoemp
  • 16/12            Kotelet met rode kool en aardappelen
  • 17/12            Macaroni met ham en witloof in kaassaus
  • 18/12            Vogelnestjes in Madeirasaus met slaatje en kroketten
  • 19/12            Tongrolletjes met kreeftensaus en kruidenpuree
  • 22/12            Broccoli gehaktschotel
  • 23/12            Ardeens gebraad met rode wijnsaus, slaatje en kroketten

Jaarlijks verlof van woensdag 24/12 t.e.m. zondag 04/01

Terug open op maandag 05/01

az

Dagschotels De Stoasie Nov 2025

 

  • 03/11            Blinde vink met boontjes en aardappelen

  • 04/11            Hesperolletjes met witloof en puree

  • 05/11            Kipbrochette met champignonsaus, slaatje en frieten

  • 06/11            Ardeens gebraad met rode wijnsaus, slaatje en kroketten

  • 07/11            Koolvisfilet met preisaus en puree

  • 10/11            Braadworst met spruiten en aardappelen

  • 11/11            FEESTDAG = GESLOTEN

  • 12/11            Tagliatelle met kip in currysaus

  • 13/11            Varkenstong in Madeirasaus met slaatje en kroketten

  • 14/11            Roodbaarsfilet met mosterdsaus en wortelpuree

  • 17/11            Hamburger met bloemkool en aardappelen

  • 18/11            Kipfilet met cognacsaus en preipuree

  • 19/11            Penne Arrabiata met spek

  • 20/11            Hutsepot

  • 21/11            Tongrolletjes met witte wijnsaus en puree  

  • 24/11            Kotelet met witte kool en aardappelen

  • 25/11            Chipolata met broccolipuree

  • 26/11            Penne met Toscaanse balletjes

  • 27/11            Kippenbil met Jagersaus, slaatje en kroketten

  • 28/11            Zalmfilet met fijne groenten en puree

 

Image
Image
Eet- en praatcafé De Stoasie

ZUIDLAAN 70

9630 MUNKZWALM

BE0659.718.279

T +32 (0)55 30 05 63

INFO@DESTOASIE.BE

Openingsuren:

Ma-Vr: 7-18u

Gesloten op Zaterdag, Zon- en feestdagen

De keuken is elke dag doorlopend open vanaf 12uur tot een uur voor sluitingstijd!

Wij maken slechts één rekening per tafel!

Maximaal 4 verschillende gerechten per tafel!

Image

© 2023 Copyright Eet- en praatcafé De Stoasie Munkzwalm| Webdesign door DMD-WEBDESIGN